OM OSS

Det är vi som jobbar på Cirkus blingbling 2.0!


Nu är det full fart framåt mot 2023 års upplaga av Björborevyn. Vi bjuder som vanligt på en noga utvald  blandning av sketch och sång, humor och allvar. Hoppas att vi kan locka till både skratt och eftertanke. Vi här på cirkusen hoppas och tror att ni ska gilla det.


På Cirkus blingbling 2.0möter ni ett gäng gamla revyrävar men även några nya ansikten.

Från vänster: Anders "Slabben Sandström, Annica Gustafsson, Christer Gärds, Linda Bergvin,

Monica Jansson vår regissör, Hans-Erik Bergman vår egen cirkusdirektör, Eva Erkers, Anna B Pettersson, Peter Östlund, Therese Nilsén och Thomas Björnhager. Foto: Terje Johnson.


Vår eminenta revyorkester The Blingboys består av Tomas Hellquist som tar plats bakom trummorna, Leif Lindberg på klaviatur, Örjan Petersson gitarr och Bertil Ferneborg på bas.


Ett särskilt välkommen till våra nyförvärv Linda och Leif!


Linda Bergvin

Bor i Falun. Dans och sång har på olika sätt funnits med mig sen jag var liten och jag har sjungit i allt ifrån kyrkokör till rock’n rollband. Har sedan 2016 deltagit i flera produktioner som Borlänge Musikteaters uppsättning Super Trouper och Do you remember, Teater Gazbaz lustspel Tokstollar och Högfärdsblåsor och revyn De fem årstiderna i Smedjebacken.

- Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord på scenen så blir det glad, energisk och kort, så hit med högklackat och glitterklänning så är jag redo!


Leif Lindberg

Är glad 54-åring som bor i Smedjebacken. Keyboardist i coverbandet Reminders sedan 2008. Han

har ett förflutet i "dansbandsträsket" som han själv kallar det, sen tidigt 80-tal. Basist i trubaduduon Two Balls under en stor del av 90-talet.

Gjorde debut som ”revypianist” i Bålsta i början på 2000 talet. Senaste revygrejen var 2018 i Smedjebacksrevyn De Fem Årstiderna, där han agerade cafépianist. Fuskar dessutom på gitarr och bas.

-Jag är riktigt usel som skådis och gömmer mig helst i orkesterdiket där jag däremot trivs förträffligt.


.


.

.


.